Đường dẫn truy cập

Một lính Mỹ thiệt mạng trong đột kích Yemen


مسیح علی‌‌نژاد، آغازگر کارزار «آزادی‌های یواشکی» (به انگلیسی: My Stealthy Freedom) که با بخش فارسی صدای آمریکا نیز همکاری می‌کند و مجری برنامه تلویزیونی «تبلت» صدای آمریکا ۳۶۵ است، در تاریخ ۵ نوامبر در واشنگتن جایزه سال ۲۰۱۹ «رسانه‌های آمریکا در خارج از کشور» را دریافت کرد. این جایزه سالانه از پیشگامان برجسته‌ای که کارشان نمونه‌ای ارزشمند از نیروی رسانه‌ها برای آگاهی‌بخشی، آموزش، و توانمندسازی است، تقدیر می‌کند. سازمان «رسانه‌های آمریکا در خارج از کشور» یک سازمان مستقر در شهر واشنگتن است که با رسانه‌های برجسته در خاورمیانه،‌ شمال آفریقا، و جنوب آسیا برای تولید مشترک برنامه‌های منحصربه‌فرد – برنامه‌هایی که در آن رسانه‌ها، ظرفیت آموزش و توانمندسازی مخاطبان محلی را به وجود می‌آورند – همکاری می‌کند.

Quân đội Hoa Kỳ cho biết một binh sĩ đã thiệt mạng và ba người khác bị thương trong một đột kích đánh vào al-Qaeda ở Yemen.

Chỉ huy Bộ Tư lệnh Trung tâm Mỹ Tướng Joseph Votel nói: "Chúng tôi rất buồn vì mất đi một trong những quân nhân ưu tú của chúng tôi. Có những hy sinh rất to lớn trong cuộc chiến chống bọn khủng bố đe dọa người dân vô tội trên toàn cầu".

Một tuyên bố từ Bộ Tư lệnh Trung tâm Mỹ cho biết 14 phần tử thuộc nhóm địa phương có liên kết với al-Qaeda đã bị tiêu diệt trong trận đánh.

Các nguồn tin bộ tộc và ở địa phương cho hay ba người bị cáo buộc là lãnh đạo cấp cao của al-Qaeda nằm trong số những kẻ đã bị tiêu diệt.

Hoạt động quân sự này diễn ra tại tỉnh Bayda.

Tin Vắn Thế Giới

XS
SM
MD
LG